Hækling,  Oversættelser

From Pakistan with love

De sidste par dage har jeg arbejdet på en oversættelse af en opskrift – Water Lily Flower runner- skrevet af en talentfuld kvinde fra Pakistan. Det har taget tid dels fordi jeg fandt på at lave hendes oversættelse i InDesign (et program man bl.a. bruger til at lave brochurer i), og det er NOGLE år siden jeg sidst havde fat i programmet. Så skulle lige støve hukommelsen af, ha ha. Dels fordi engelsk jo heller ikke er hendes modersmål, og jeg måtte lige tjekke med hende HVAD hun lige præcis ville med forskellige formuleringer.

Men alt i alt har det været en lærerig oplevelse for os begge, tænker jeg, og jeg håber at få lov til at oversætte flere af hendes opskrifter med tiden.

Hun kører i øjeblikket en CAL (Crochet A-Long = hækl med) på et smukt Wrap/rektangulært sjæl, som du kan finde informationer om og følge her.

Jahanara Shawl/Wrap
Opskriften er på engelsk med US termer, og der er lavet en video, hvor du kan se, hvordan man gør.

Jeg skal nok linke til den oversatte opskrift lige så snart den bliver lagt op 🙂

Så gik den ‘live’ 🙂 Find opskriften her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *